We go wild to please you

Lunchmeny 13/5 -17/5 (V 19)


MÅNDAG 13/5
Fisk: Pocherad torsk, rostade morötter, beurre blanc, färsk potatis  
Kött: Nattbakad högrevshjärta, rödvinssås, ugnsbakad tomat, klyftpotatis
Pasta: Högrev, bacon, paprika, champinjoner
Veg: Falafel, panerad aubergine, ajvar, couscoussallad

TISDAG 14/5
Fisk: Stekt kolja, dillkräm, gulbetor, citron, kokt potatis
Kött: Fläskracks, chimichurri, rostad paprika, stekt potatis  
Pasta: Kyckling, paprika, zucchini
Veg: Chèvre chaud, gulbetor, rostad paprika

ONSDAG 15/5

Fisk: Ångad sej, vitvinssås, grön sparris, potatisstomp
Kött: Tacokryddat kycklingspett, avokado & tomatsalsa, ugnsbakad potatis
Pasta: Biff, paprika, tomat  
Veg: Halloumi, avokado & tomatsalsa, grön sparris

TORSDAG 16/5
Fisk: Pankopanerad kummel, kräftstjärtarsröra, ärtor, potatis
Kött: Pannbiff med stekt lök, sky, saltgurka, stekt potatis
Pasta: Biff, paprika, tomat  
Veg: Grönsaksbiffar, stekt lök, stekt potatis

FREDAG 17/5
Fisk: Ugnsbakad lax,senapsdressing, potatissallad  
Kött: Grillmix på oxfilé & BBQ-kycklingspett, tryffelbearnaise, råstekt potatis
Pasta: Lasagne al forno
Veg: Kall purjolök & potatisvichyssoise   


Fredagar bjuder vi på något gott till kaffet!

Vill du bara äta av salladsbuffén så gör du det för 95:- inklusive bröd, smör och kaffe


Önskar ni något specialarrangemang tex kick-off, konferenslunch/middag, fira en jubilar etc 

Kontakta oss gärna via e-post info@wildkitchen.se